Een zitzak geheel personaliseren en bedrukken met foto!

Je eigen zitzak bedrukken is echt een geweldig idee voor ieder interieur. Van speels tot stijlvol. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Je kunt een zitzak al vanaf 1 stuk laten personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een eigen ontwerp voor jouw huis of kantoor, of je wilt promotionele producten maken voor je bedrijf, je eigen zitzak bedrukken is een leuke en betaalbare optie. In deze blog onderzoeken we enkele voordelen van het bedrukken van je eigen zitzak en waarom het het overwegen waard is.

Creëren naar eigen smaak

Een van de belangrijkste voordelen van het bedrukken van je eigen zitzak is de mogelijkheid om een echt uniek en persoonlijk ontwerp te maken. Wanneer je je eigen zitzak bedrukt, heb je volledige controle over de kleuren, patronen en afbeeldingen die je gebruikt. Zo kun je een zitzak maken die je persoonlijke stijl en interesses perfect weerspiegelt, of die aansluit bij de branding en messaging van je bedrijf. Denk aan bijvoorbeeld een snorlax zitzak of een donald duck zitzak. Of je lieve huisdier of …?

Kosten

Een ander voordeel van het bedrukken van je eigen zitzak is de kostenbesparing. Hoewel het op het eerste gezicht een duurdere optie lijkt, kan het bedrukken van je eigen zitzak op de lange termijn voordeliger zijn. Dit komt omdat je niet hoeft te betalen voor de kosten van productie en verzending, die kunnen oplopen bij het bestellen van zitzakken van een fabrikant. 

Naar behoefte laten bedrukken

Naast de kostenbesparing biedt het bedrukken van je eigen zitzak ook het gemak van het kunnen drukken op aanvraag. In plaats van vooraf een grote hoeveelheid zitzakken te moeten bestellen, kun je ze naar behoefte per stuk bedrukken, wat vooral handig is voor bedrijven die een wisselende vraag naar promotionele producten hebben. Dit kan helpen om afval te verminderen en voorraadkosten te minimaliseren.

Aanbieders van bedrukte zitzakken

Is het verstandig om je zitzak te bestellen bij aanbieders als Fatboy, Ikea of Leen Bakker? Niet als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde zitzak. Fatboy zitzakken worden niet gepersonaliseerd en kunnen dus niet op wens worden aangepast. Kijk naar bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn zodat zij jouw ideale zitzak kunnen laten bedrukken.

Soorten en maten

Of je nou zelf lekker achterover wilt leunen of een zitzak wilt kopen voor je kind, het kan allemaal. Een kinder zitzak voor in de kinderkamer kan op allerlei manieren gematcht worden met het interieur. Maar ook de grote xxl zitzak voor de vaders en moeders kan op allerlei manieren aangepast worden. Of je nou een zitzak in het rood wilt of een zitzak met een voetbal print, een kinder zitzak of een volwassenen zitzak, een bank zitzak of een stoel zitzak, alles is mogelijk.

In het algemeen heeft het bedrukken van je eigen zitzak een aantal voordelen die het een geweldige optie maken voor bedrijven en particulieren die een persoonlijk tintje aan hun huis of kantoor willen geven. Of je nu geld wilt besparen, kleine bedrijven wilt steunen of gewoon wilt genieten van de voldoening die het geeft om zelf iets te maken, je eigen zitzak bedrukken is een leuke en betaalbare optie die het overwegen waard is. 

Winkelwagen